За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Holibanna 2 Двойки SEBS Силиконов Гел Петата Ръкав напуканите Защитни Капаци Подложки Овлажняващи Чорапи за Болки в Петата (розов)

Holibanna 2 Двойки SEBS Силиконов Гел Петата Ръкав напуканите Защитни Капаци Подложки Овлажняващи Чорапи за Болки в Петата

BGN 9.43
 

Налично
Наличност

Изработен от дишащ материал, за усвояване на вибрациите и намаляване на напрежението и стреса на всяка стъпка.Този предмет може да помогне за намаляване на изтръпване в петите, болка и подуване.Защитни облицовки на петата предостави подкрепа на петите и глезените.Триенето между плат и обувки играе противоскользящую роля и остава на място.Той е подходящ за всички, които имат заболяване на краката и проблеми с пятками.Описание Приятна за кожата нескользящая плат, в сравнение с чист силиконово покритие на петата, която е по-дишаща, а триенето между плат и обувки играе нескользящий ефект и остава на място.Протектори за долните ръкави осигуряват подкрепа на петите и глезените, намаляване на изтръпване в петата, болка и оток.Характеристики - Цвят : розов Материал : SEBS - Размер : 7. 80 X3. 80 X0. 50cm/ 3. 07 X1. 49 X0. 20 - цолови ръкавни протектори осигуряват подкрепа на петите и глезените.- Този предмет може да помогне за намаляване на изтръпване в петите, болка и подуване.- Изработен от дишащ материал, за усвояване на вибрациите и намаляване на напрежението и стреса на всяка стъпка.- Триенето между плат и обувки играе нескользящий ефект и остава на място. - Той е подходящ за всички, които имат заболяване на краката и проблеми с пятками.Пакетът включва 2 x двойки възглавници за краката.

Спецификация

Те също купуват с този продукт