За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
ZERIRA 2-Pack Firewood Rack Outdoor, Държач за съхранение на Дърва за огрев Камина с Винтове и източване си Комплект Скоби за дървени Трупи, Регулируема на всякаква дължина и Височ?

ZERIRA 2-Pack Firewood Rack Outdoor, Държач за съхранение на Дърва за огрев Камина с Винтове и източване си Комплект Скоби

BGN 34.39
 

Налично
Наличност

♚Preminm Качество : Изработен е от дебела стомана, с прахово покритие черно, без остри ъгли, тежкотоварни стоманена скоба, предназначени за всяка външна среда, която не ще бъде лесно да се огъне или да се счупи. ♚Регулируема шкаф регистър на дърва за огрев : Всеки дървена скоба за съхранение на 13"x 3.7"x 5.9"(L*W*H); в Рамките на 12 дупки отговарят на дървесина с напречно сечение 4" x 2".Може да бъде малко по-стегнато,моля, любезно сбрейте някои с 2 страни 2x4s, и тогава вие ще получите добра багажник, ширина и височина на която е всичко, което искате. ♚Тежкотоварни стоманена скоба : Цельностальная конструкция на The1/8in и тежък дизайн, идеален за съхранение на дървесина и дървен материал както на закрито, така и на открито, атмосферостойкая, тя е устойчива против корозия и ржавая покритие на черно прахово покритие, идеално за това, за да пазят дърва за огрев далеч от земята и добре проветрено, за целогодишно подправки. ♚Лесно се поставя : Пакет притежателя на списанието бе представено с 2 скоби и 40 винтове.Просто отрежете дървен материал 2х4с до желаната дължина, карам ги в скоби, закрепете на дървен материал прилагаемыми винтове и започнете да оформите. ♚Многофункционален : Този дървена багажник отличен за домашно камина, външно задната веранда, външно огъня и много други неща, за да запази достатъчно дърва за огрев през всички сезони.Дръжте долната част на дървесина далеч от земята, за да защити дървесината от влага и насекоми, идеални за съхранение, сушене или демонстрация на дърва за огрев.

Спецификация

Те също купуват с този продукт