За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Автоматична ясла Petzilla за кучета и котки, Захранващи храни за домашни любимци на 2 хранения в рамките на 48 часа, Пакет с лед в комплект за запазване на свежестта на хр?

Автоматична ясла Petzilla за кучета и котки, Захранващи храни за домашни любимци на 2 хранения в рамките на 48 часа, Пакет

BGN 26.39
 

Налично
Наличност

А с таймер - това не е часовник, а на обратното броене.Позволете да се установи до 2 хранения в рамките на 48 часа.Всяка тава побира до 300 мл храна за домашни любимци.Удобно за хранене на вашия домашен любимец, независимо от това, дали сте у дома или далеч.Сигурен пакет с лед помага да се запази храната прясна.Отличен за контрол на порции и установяване на режима на хранене.Автоматична куче с батерии 2. Замразете пакет с лед в хладилника за известно време, сложете го под тава за храна; 3. Изберете място, където ясла няма да бъдат изложени на влага и пряка слънчева светлина.В случай че капака не се отваря напълно, не поставяйте си близо до стена; 4. Поставете храната в купа (както на суха, така и мокра храна и вода в ред), затворете; 5. Настройте таймера, той ви позволява да персонализирате до 1 хранене в продължение на 48 часа; 6 Почистете купички, както и обикновена купа, след като вашият домашен любимец кутия има.Не погружайте му под водата. * Инсталиране на dial на нула, той през цялото време остава отворен.▶ * При първата употреба ще е по-добре да присъстват, за да се уверите, че той работи правилно и вашия домашен любимец, не ще му навреди. * Котки може да изисква малко повече време, за да вземе автоматично къщичка за домашни любимци. * Започнете с опаковка вместо обичайните купички по време на обичайното хранене.Когато вашият домашен любимец да свикне има от хранилки за домашни любимци, ние ви препоръчваме да направите няколко теста стартира с таймер, преди автоматична ясла за домашни любимци ще се използва за хранене по време на вашето отсъствие.Ако той работи без никакви проблеми, можете да започнете да го използвате по време на вашето отсъствие.

Спецификация

Те също купуват с този продукт