За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Ламиниращо студено поименно В350 350мм горещ студен, Дигитален дисплей единичен и двоен застана на страната на топло ламиниране машина за училище домашен офис (машин?

Ламиниращо студено поименно В350 350мм горещ студен, Дигитален дисплей единичен и двоен застана на страната на топло ламиниране

BGN 119.99
 

Налично
Наличност

【Safety защита】 : при отказ на отоплителния компонент, отказ на датчика, температурата надвишава горната граница, машината автоматично ще изключи автоматично източник на енергия за отопление, аларма, категория на грешки на дисплея, в защита на държавата.Ефективно защита на сигурността на машини и персонал. 【Един и двустранен режим на отопление】 : едностранен режим на отопление, по-ниски валяк не се нагрява, извън ширината на хартията стопяеми не ще се придържаме към резиновому валяк и да се намали едностранно явление огъване ламиниране; двупосочен режим на отопление може да бъде покрита с двойно покритие. 【Електронен контрол на температурата】 : дигитален дисплей, точен контрол на температурата автоматична защита от постоянна температура. 【Регулируема】 : Гумен валяк може сцепляться, опъване на филма се регулира дебелината на хартията безстепенно се регулира. 【Применимая филм】 : BOPP, PTE , наета DBW, филм с кръстосан модел.Дебелина на материала : 0.1-5 мм; Пълна тъпа технология.Размер : Машина ламинатор.

Спецификация

Те също купуват с този продукт