За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
стъкло гледате телефона стъкло 80 мм стъкло, капачка мензурки, Пара ястие, Твърдо и течността, работещи контейнер (пакет от 10)

стъкло гледате телефона стъкло 80 мм стъкло, капачка мензурки, Пара ястие, Твърдо и течността, работещи контейнер (пакет

BGN 23.99
 

Налично
Наличност

Часово стъкло кръгло и леко вогнутое по средата, което изглежда като испарительную чиния и може да се използва за изпаряване на течност.Моля, обърнете внимание, че когато се използва като испарительной прибори се изисква азбестов окото.Часово стъкло може да се използва като капак за покриване на испарительной съдове или мензурки, за да се предотврати попадането в него на прах.Часово стъкло може да се използва като контейнер за временно съхранение на твърди или течни реактиви за лесен достъп.Бессвинцовое стъкло : Лабораторно часово стъкло изработено от екологично чист бессвинцового стъкло, което е прозрачно, стабилна и сигурна.Часово стъкло има различни размери, дебелина е 2 мм, конструкция здрав, и да му е трудно да се прекъсне.Часово стъкло, изработени от стъкло с кръгла форма, леко вдлъбнато по средата, подобно на испарительную купа.Може да се използва за изпаряване на течност, той може да увеличи площта на повърхността на течност, като по този начин ускорява изпарението.Въпреки това не бива да се нагрява, като испарительную купа и се изисква азбестов окото.Може да се използва като капак за покриване на пара ястие или мензурку за да се предотврати прах да падне на пара ястие или мензурку; може да се използва като контейнер за цел временно да твърди или течни реактиви за лесен достъп; може да се използва като носеща, за да запази хартия тест pe-аш, за да направите падането на киселина или основа на изпитване хартия, не причиняват корозия тест легло.Спецификация : 1. Име : Стъкло гледате телефона 2. Материал : бессвинцовое стъкло за опазване на околната среда 3. Размери : 45mm, 60мм, 70мм, 80mm, 90мм, 100мм, 120мм, 150мм, 180мм, 200мм. 4. Количество : 10 бр/кутия. 5. Цел : Използвайте стъкло гледате телефона ползи за количествен анализ в различни експериментални методи, жидкостном изпарява, капака на бутилката, мензурке чашка на Петри или в прах, временно контейнер за твърдо тяло или течност, затяжелителе хартия pe-аш, за да се опита, за да се избегне корозии мащаба или да работим на платформа.

Спецификация

1. Name:
Watch Glass
2. Material:
Lead-free environmental protection glass
3. Size:
diameter 45mm, 60mm, 70mm, 80mm, 90mm, 100mm, 120mm, 150mm, 180mm, 200mm.
4. Quantity:
10 pcs/carton.
5. Purpose:
Use watch glass for quantitative analysis in various experimental techniques, liquid evaporation, bottle cap, beaker or petri dish in dust, temporary container for solid or liquid, loader is pH paper for testing, To avoid corrosion of scale or operating platform.

Те също купуват с този продукт