За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Огледало За грим Огледало За Грим LED HD Десктоп Двустранно Огледало За Суета Кръгло Увеличително Козметично Огледало 360 ° Въртящо се Огледало За Суета Огледало

Огледало За грим Огледало За Грим LED HD Десктоп Двустранно Огледало За Суета Кръгло Увеличително Козметично Огледало

BGN 11.99
 

Налично
Наличност

: Това е класическо огледало, с която всичко започна, никога няма да излязат от мода!Стилни хромирани огледала могат визуално да актуализирате вашия ТОАЛЕТКА, ПЛОТ ЗА БАНЯ, РАБОТНО БЮРО и КОЗМЕТИЧЕН тоалетка.Огледало за грим, Това е огледало за грим преносимо мобилно и леко, лесно моющееся, удобна за пътуване.Ние гарантираме, че ще обикнете това огледало.Двустранно огледало HD : от едната страна е нормално, от едната страна е увеличена, HD не се нарушава.Оста на въртене на огледалото за обратно виждане и линк подкрепа, за да засили обработка.Led ключ, само с едно докосване. Портативно огледало може да се сгъва неподвижно и да се сложи в раница или чанта и т.н. Го удобен за носене по време на пътуване или ежедневна употреба.: Описание на продукта: Това е led огледало за грим може да се върти на 180 градуса, за да регулирате ъгъла, който вие искате да видите, и го светодиодни лампи винаги можете да видите ясно, над което работите.Огледалото грим за двустранния дизайн, от едната страна е нормално, че от другата страна на увеличаване на огледалото може да се върти напред и назад на 360 градуса, за да регулирате ъгъла на огледалото, подходящ за магазин за грим, салон за красота,householdspecification : Огледалото грим вид : настолна двустранен грим - up mirror Mirror размер : 24. 5 CMBase размер : 15 CMOverall размер : 33. 6 CMFrame материал : metal Mirror материал : silverwether от светлините : с lights Switch Тип : бутон суич, Тип хранене : battery Style : European Application пространство : гардероб,баня, cloakroom Product Тип : лична почистване,почистване,уходдоставщик : 1* грим mirror1 *manual Note : няма на батерията Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Купи с увереност.Wenn Fragen Sie haben, schreiben Sie uns bitte eine E-Mail und wir werden Ihnen innerhalb von на 24 Stunden antworten.

Спецификация

Make- up mirror type:
desktop double- sided make- up mirrorMirror size
If you have any questions about this product, please contact us and we will reply you within 24 hours. Buy with confidence. :
Wenn Sie Fragen haben, schreiben Sie uns bitte eine E-Mail und wir werden Ihnen innerhalb von 24-Stunden antworten. :

Те също купуват с този продукт