За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Домашен Фитнес Зала Вдигане на Тежести Машина Аксесоари, Фитнес Гребане Т-Бар V-Бар Бицепс Трицепс Натиснете Надолу Бар ЛАТА събарят Бар Дюза за Pully Кабел Машина - Тр

Домашен Фитнес Зала Вдигане на Тежести Машина Аксесоари, Фитнес Гребане Т-Бар V-Бар Бицепс Трицепс Натиснете Надолу Бар

BGN 77.36
 

Налично
Наличност

● Аксесоари за монтаж на кабелна машина : Подходящ за повечето спортни снаряди.Това ще ви помогне да разширите изборът на упражнения и максимизират ефективността на тренировките. ● Всяка дърпане на планк има уникална дължина и позиция за улавяне, за да ви помогне по-добре да се съсредоточи върху група мускули и укрепване на ръце, рамене, трицепс, горната, средната и долната част на гърба. ● Високо износоустойчива стомана, нескользящие импрегнирани с гума дръжка, подходяща за кожа, покриващи улесняват повдигане на тежки товари, без разкъсване на ръцете. ● Ергономична дръжка дизайн ще ви помогне да извлечете максимума от вашите цели във вдигане на тежести, намаляване на натоварването на ръцете и увеличаване на интензивността в гърба. ● Лесно се прикрепя към всякакъв кабелна машини за фитнес зала, ви дава повече стабилност и контрол над вашите асансьори, като lat machine, cable machine, home gym system.ХАРАКТЕРИСТИКИ на ПРОДУКТА– Лесно се натрупват в мускулите на гърба, изграждане на перфектното тяло."– Висококачествена и здрава стоманена Т-образна пръчка, наситен гума патерица ръце, професионален ъгъл на заснемане. – Ергономична гумена дръжка с накаткой за по-голям комфорт и сигурност.– Ефективно определяне на мускулите, увеличаване на силата, подобряване на физическата форма и бодибилдинг с помощта на много упражнения на бицепс и трицепс.– Лесно се закрепва към всякакви кабелна машини за фитнес зала, като lat machine, cable machine, home gym system.– Това прикачените файлове за симулатори прави тренировките с тежести са леки и има множество възможности за физически упражнения. – Този инструмент се използва широко в персоналните тренировки, спортни зали и клубове, както за начинаещи, така и за професионални спортисти.– Предназначена е за всички кабелни системспецификация на продукта : – Име : фитнес-висока прибиращ се дръжка– Материал : стомана– Размер : вижте Размера на chart Packing List : – 7 sets AFTER-SALES SERVICE– Ако не сте доволни от нашите стоки, или продуктът е повреден, моля, свържете се с нас навреме, ние актуализираме продукта за вас или ще ви пълно възстановяване на парите!Може да се купи с увереност!.

Спецификация

– Name:
Fitness High Pull-down Handle
– Material:
steel
– Size:
see size chart
Packing List:
– 7 sets :
AFTER-SALES SERVICE :
– If you are not satisfied with our goods, or the goods are damaged, please contact us in time, we will update the goods for you or provide a full refund! You can buy with confidence! :

Те също купуват с този продукт