За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Mario-US Протектор на екрана на мобилен телефон Съвместими за Galaxy Note 8 0.3 mm 9H Повърхностна твърдост 3D Взривозащитен Пълен екран от Закалено Стъкло Филм Мобилен Телефон ?

Mario-US Протектор на екрана на мобилен телефон Съвместими за Galaxy Note 8 0.3 mm 9H Повърхностна твърдост 3D Взривозащитен

BGN 71.04
 

Налично
Наличност

Осигурете защита за екрана на вашия телефон през целия ден.И това играе голяма роля в защита на мобилния телефон от надраскване, пръстови отпечатъци, вода, масло, прах, удар, приплъзване и така нататък.Това е вашият незаменим аксесоар за мобилен телефон.Здрав.При добри резултати той може да работи в продължение на дълго време.Купувайте го бързо, качествено продавачи, и споделяйте бързо.За Galaxy Note 8 0.3 mm 9 H Повърхностна твърдост 3 D взрывозащищенная на цял екран темперирано стъкло филм.добро обслужване,моля свържете се с мен, ако имате някакви въпроси!Описание 1. Ультратонкая и отлична гъвкавост.Не е нужно да се притеснявате за това, ще забави ли рефлекси вашето устройство след залепване на филма като цяло. 2. Висока твърдост.Тази темперирано стъкло екранната фолио е с висока твърдост на твърдост 9 H. 3. Висока яснота на изображението.Филмът се отличава с висока светопропускаемостью.Отличаващ се с висока светопропускаемостью и ниско отражение на светлината, филмът може да ви осигури екран с висока разделителна способност, както обикновено. 4. Функционален.Протектор може добре отговаря на вашето устройство и да имат голямо значение за защитата на вашето устройство от надраскване, пръстови отпечатъци, масло, прах и така нататък.Ако той испачкан отпечатъци от пръсти, мръсотия, масло или други приложения, може да се почиства без усилие. 5. Удобен за използване.За да залепите филм, единственото нещо, което трябва да направите, е внимателно да изчистите екрана. 6. Здрав.Благодарение на доброто представяне и високото качество на титанова сплав и закалено стъкло , тя може да работи в продължение на дълго време.Внимавайте 1. Тъй като това е от стъкло продукт, моля, обърнете внимание, че ръба на стъклото са най-уязвими зони. 2. Не се препоръчва повторно използване на защитно стъкло след неговото нанасяне. 3. Прекомерно усилие при инсталиране или отстраняване на защитното фолио може да доведе до повреждане на продукта.

Спецификация

Те също купуват с този продукт