За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
ARTIBETTER 10шт Празни Пластмасови Телена Макара Бобина Кръгли Пластмасови Шевни Съхранение на Струнни Макара Конци Бобина за Бисероплетения Метална Нишка Струнное Из?

ARTIBETTER 10шт Празни Пластмасови Телена Макара Бобина Кръгли Пластмасови Шевни Съхранение на Струнни Макара Конци Бобина

BGN 11.99
 

Налично
Наличност

Идеален набор от шпулек за шевна машина за подмяна на стари или счупени.Те са подходящи за резби, совалката ядра, кабели, еластични проводници, декоративни вериги и т.н., Това ще си струни и веригата не са твърде мръсни и ще спестите малко място на бюрото си.Голямо количество, което е достатъчно за вашия обичайната ежедневна употреба.За да ви е по-лесно да се види, кой цвят да изберем и да си ръчно шиене ще бъде подреден.Описание Това е празна макара, направена от пластмаса.Можете да използвате, за да приключи дългата нишка, а след това да я държи в ред.Изящна изработка, можете да изпратите тази макара на своите приятели, и те ще се нуждаят от нея.Характеристики - Цвят : както е показано на фигура;- Материал : пластмаса; Размер : 7. 00 X7. 00 X1. 20cm/ 2. 75 X2. 75 X0. 47in;- Идеален набор от шпульки шевна машина за подмяна на стари или счупени.- Голямо количество, което е достатъчно за вашия обичайната ежедневна употреба.- Те са подходящи за резби, совалката ядра, кабели, еластични проводници, декоративни вериги и т.н. - Това ще си струни и веригата не са твърде мръсни и ще спести място върху бюрото ви.- Направете така, че да ви е лесно да се види, кой цвят да изберем и да си ръчно шиене ще бъде подреден.Опаковката включва 10 намотки.

Спецификация

Те също купуват с този продукт