За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Опарник бисквитки Хелоуин Shanrya, Прозрачни пластмасови контейнери кутии бонбони за церемонията по награждаването за подправки бонбони

Опарник бисквитки Хелоуин Shanrya, Прозрачни пластмасови контейнери кутии бонбони за церемонията по награждаването за

BGN 16.96
 

Налично
Наличност

Този продукт е широко използван за всички видове продукти, включително балсам за устни, гланц, скъпоценни камъни, фалшиви мигли, върховете на ноктите, мъниста, грим, козметика, украшения и така нататък.Той е подходящ за рождени дни, промоции, празнуване на юбилей, празник, церемония на сватба, бизнес подаръци, предмети от бита.Той е подходящ за рождени дни, промоции, празнуване на юбилей, празник, церемония на сватба, бизнес подаръци, предмети от бита. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Благодарим ви за разбирането. Независимо от това, започнете ли колекция за дома или подарявате на приятел сувенири, все е добър избор. Нашата единни ясна банка е изработена от висококачествен хранителен на екологично чиста пластмаса за многократна употреба, който има предимства на BPA безплатно и вкус.Функция : 1.Този продукт е за еднократна употреба и лесно скручивается за компактно съхранение, който е лек и преносим, което го прави добър аксесоар за пътуване. Моля, позволете 0-2 см грешка се дължи на ръчно измерване.Можете да го вземете със себе си в косметичку, джоба или в чантата си, което е особено ценно при полет, тъй като размерите на флакона за ръчен багаж кремове и лосиони силно ограничени.Те също са подходящи за бонбони, подправки, кулинарни масла, билки, лекарства, бои, малки декорации и още много други.Нашата единни ясна банка е изработена от висококачествен хранителен на екологично чиста пластмаса за многократна употреба, който има предимства на BPA безплатно и вкус. Този продукт е широко използван за всички видове детайли, включително балсам за устни, гланц, скъпоценни камъни, фалшиви мигли, съвети за нокти, топчета, направете нагоре, козметика, украшения и така нататък.Спецификация : Тип елемент : Shaped Clear Jar Material : Plastic Size : прибл.Неговата прозрачно тяло може да ви помогне лесно да се запази размерът на козметика.С отличителен дизайн, форми, това е красотата, сладък, прекрасен, малък и лесен за носене.С компактна структура, той има характеристики силна твърдост и издръжливост, които не е лесно да се прекъсне.1in Weight : прибл.Приложение : Подходящ за бонбони, подправки, малки бижута, блясък, скъпоценни камъни, мъниста и украшенийспаковка : 6 x Clear Jar Note : 1.Моля, обърнете истински като стандарт.Можете да го вземете със себе си в косметичку, джоба или в чантата си, което е особено ценно при полет, тъй като размерите на флакона за ръчен багаж кремове и лосиони силно ограничени.

Спецификация

Item Type:
Shaped Clear Jar
Material:
Plastic
Size:
Approx. 9x8cm/3.5x3.1in
Weight:
Approx. 277g/9.7oz
Application:
Suitable for candies, spices, small jewelry, glitter, gems, beads and ornaments
Package List:
6 x Clear Jar :
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Те също купуват с този продукт