За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Изсушители на въздуха за дома - 5000 Кубически фута (450 кв. Фута) Обновен с Сливным Маркуч Изсушители на въздуха за Домашно стая Баня Спалня Гардероб RV Мазета, 2000 мл (68 г?

Изсушители на въздуха за дома - 5000 Кубически фута (450 кв. Фута) Обновен с Сливным Маркуч Изсушители на въздуха за Домашно

BGN 63.99
 

Налично
Наличност

???? СЪЗДАЙТЕ ИДЕАЛНАТА ЗДРАВОСЛОВНА И КОМФОРТНА СРЕДА - Дишайте чист въздух в дома си!Според проучвания, най-комфортна влажност на въздуха за един организъм е 50-60%, а над 70% ще предизвика дискомфорт и други проблеми със здравето.Транспортируйте сух, свеж и здравословен въздух до всеки ъгъл на помещението.Крайният резултат е, че вашият домашен въздуха повече няма да предизвика у вас усещането лепкавост или сухота.Вашите дни влажност изтече!. Однокнопочное управление, енергийно ефективно с ниска консумация на енергия.Без компресор, без движещи се части, екологично чист продукт. Ултра тих дизайн. ????ВИСОКО КАЧЕСТВО на ИЗРАБОТКАТА, СЪС СИЛЕН ОСУШЕНИЕМ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНА СЛУЖБА-в сравнение със старите осушителями, ние обновен нашия преносим изсушител за кабинет с помощта на термоелектрически охлаждане, която използва така наречения ефект на Пелтие създаване на топлинния поток е между стыком два различни вида материали и се изтегля влагата от въздуха около него.Натиснете бутона "ON/OFF" в дневния режим, синята светлина и декоративни светлини са включени, а ефект на изсушаване на въздуха е най-мощният, нивото на шума е от 35 до 45 db.Ако някой от вас възникне усещане за влага, независимо дали е твърде гореща или твърде влажен въздух, не е нужно да се разреши за нищо по-малко, отколкото "в най-път".Липса на шум, когато ти се спи през нощта.????Високо ефективно ОТВОДНЯВАНЕ - Суперэкскеллент в осушении. резервоар за вода с капацитет 1800 мл(61 унция).✿Нашият изсушител на въздуха за спалнята са подходящи за премахване на влага и на влага от къща, спалня, кухня, баня, офиса, колата, мазе и т.

Спецификация

Те също купуват с този продукт