За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Pat ' s banneton проверка basket set of 2, набор за приготвяне на хляб върху обекти на интелектуална собственост. 8-инчов кръгли + 8-инчов овални расстойные кошница за печене на хл?

Pat ' s banneton проверка basket set of 2, набор за приготвяне на хляб върху обекти на интелектуална собственост. 8-инчов

BGN 24.00
 

Налично
Наличност

В ТОЗИ СТАРТОВ КОМПЛЕКТ ФЕРМЕНТИ ВЛИЗАТ - 2 расстойные кошници 8 инча кръгли + 8 инча овални, идеални за ежедневна домашна пекаря, прави хляб лично размер, матиран стъргало за тесто от неръждаема стомана, силикон стъргало за купата, премиальная дървена дръжка за броене на точки (5 допълнителни ножове и кожен калъф), втулки за кошници за бельо, бельо чанта за готовия хляб и бонус дървена лъжица левена.ИДЕАЛНА ДОКАЗВАНЕ ВСЕКИ ПЪТ - направете два хляба веднага с помощта на тази 2-опаковъчната кошница за proofer хляб.Осигурете си, направете и натиснете идеален хляб, квас, овална и кръгла, с помощта на нашите кошници за кваса, скрепер за тесто от неръждаема стомана, нож, за да се компенсира точки - пълен комплект за приготвяне на хляб.ПРОФЕСИОНАЛНИ, КАЧЕСТВЕНИ ХЛЯБ - Създаване на професионални и качествени хляб рецепти на майстор в собствения си дом с помощта на нашия набор расстойных кошници banneton от 2 броя. Независимо от това, дали сте майстор-хлебар или новобранец, тези купата за тесто, инструменти и аксесоари-идеален подаръчен комплект на пекаря, подарък за коледа, подарък за деня на майката или подарък за нов дом. 100% УДОВЛЕТВОРЕНИЕТО на КЛИЕНТИТЕ - Ние сме сигурни в нашия набор от мая и не вземат усилия, за да осигури най-доброто обслужване на клиентите.Ако не сте доволни от нашите набор от кошници за proofer мая, моля, свържете се с нас и ние ще направим това е правилно.ВКЛЮЧВА бонус ПОДАРЪК - сега е сред красива дървена лъжица с дълга дръжка, идеална за хранене и смесване на левайна в банката, без елементарно.Размер : 8 см Личен.

Спецификация

Те също купуват с този продукт