За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Калъф за кубчета MUDOR Premium ПУ с Подвижна Перфорированным Чекмедже, Чанта за Кубчета Могат да се Настанят 42 Многостранни Кубчета За Съхранение, Държач за Кубчета Съвм?

Калъф за кубчета MUDOR Premium ПУ с Подвижна Перфорированным Чекмедже, Чанта за Кубчета Могат да се Настанят 42 Многостранни

BGN 14.39
 

Налично
Наличност

Материал : Premium PU cover + ЕВА мецанин и слот .Здрава повърхност на чантата за кубчета пылезащитна и водоустойчив.Капацитет и функция : Калъф за кубчета побира 7 комплекти стандартни многостранни кубчета,до 42 парчета.Перфорирани отвори тава за кубчета подвижни, на дъното на кутията може да се използва и като тава за кубчета.Добре обмислен дизайн : наистина изключително внимание към детайлите, изключително лого MUDOR е отпечатан на капака.притежателят на кубчета попълнил слот за кубчета, като всяка група кубчета държат независимо.Уверете се, че костта не е засегната.Преносим С дръжка за носене лесно.Идеален подарък, идеален размер за пътуване.Поставен в чанта D&D,раници.Размерът на контейнера за кубчета : Външни размери 9.6x8.3x1.4 инча, вътрешна 9. 1x7.7x1 инча.Максимална за кацане, за 23-мм кубчета, съхранение D4, D6, D8, D10, D00-90, D12, D20. Идеален пътен калъф за D&D зарове.Всеки професионален любител на игри от търси калъф за костите, който не е вредно за костите, MUDOR dice bag-вашият перфектен избор, той ще струва всяко пени.Особености и разлики : 1. Материал : Premium PU cover + EVA мецанин и слот .Здрава повърхност на чантата за кубчета пылезащитна и водоустойчив. 2. Капацитет и функция : Калъф за кубчета могат да се настанят 7 комплекти стандартни многостранни кубчета,до 42 парчета.Перфорирани отвори тава за кубчета подвижни, на дъното на кутията може да се използва и като тава за кубчета. 3. Добре обмислен дизайн : наистина изключително внимание към детайлите, изключително лого MUDOR е отпечатан на капака.притежателят на кубчета попълнил слот за кубчета, като всяка група кубчета държат независимо.Уверете се, че костта не е засегната.Технически характеристики на : Предмет : Калъф за игра на зарове Размер на чанта за игра на зарове : 9.6x8.3x1.4 инча Материал : Premium PU cover + EVA мецанин и слот Цвят : черен Тегло : 320 g Област на приложение : Калъф за игра на зарове е предназначена за всички настолни ролеви игри и игри, съвместими с DND и Dungeons & Dragons Игра със Зарове и така нататък.Пратката включва : Държач за кубчета x 1.

Спецификация

Те също купуват с този продукт