За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Обща сума 0.00
ZQYD Inversion Yoga Обърната Chair Indoor Gym Inversion Equipment Anti Gravity Building Training Bench Handstand Machine 1.19 (Цвят : червен)

ZQYD Inversion Yoga Обърната Chair Indoor Gym Inversion Equipment Anti Gravity Building Training Bench Handstand Machine

BGN 172.70
 

Налично
Наличност

☆Двойна конструкция, подлакътник предпазва от преобръщане. ☆С помощта на този инструмент може да помогне на лекарите да лесно да завърши обърнато движение. ☆Дарете тялото, направете обърнатия багажник по-стандартен движение, преобърнат стол може да се разглобява за съхранение. ☆Махнете умора и формирайте своето тяло. ☆Здрав и издръжлив; издържа на налягане до 200 кг. Параметри на продукта : 1. Име на продукта : Йога обърната табуретка 2. Материал на продукт : висококачествена тръба от неръждаема стали3. Размери на продукта : 35.5*61.5 * 48 см/14*24*19inch4.Носеща способност : около 200 кг, пейка за багажник на главата е необходима за крайната йога пози; стойка на главата.Нашият набор от пейки осигурява стабилност, така че не са податливи на наранявания на главата и рамото при изпълнение без него на пода.Това позволява да се запази на сигурно и стабилно място багажник на главата, без всякакво натоварване на гърлото и гръбначния стълб.Как да направим стойка на главата : 1. Преди да направите стойка на главата, уверете се, че стомахът е празен в продължение на 2-3 минути.2. Направете правилната тренировка и пристъпи към гишето на главата си, като направите следното : 3. Поставете пейка до стената или в средата на стаята така, че U-образна площадка е пред вас.4. Поставете главата в дупката, така че раменете са се позовали на кусион.5. Хванете с ръце за облегалките, изправете коленете и вървете към инверсионному стол.6. Внимателно вдигнете краката и започнете да балансира цялото тяло с главата надолу. толкова дълго, колкото можеш.Насладете се на предимствата на багажник на главата : Облекчава стреса и депресията.Стимулира храносмилането, метоболию.Укрепва ръцете, краката, гръбначния стълб и белите дробове.Подобрява кръвообращението на мозъка, нервната система, кожата на лицето и скалпа.Успокоява мозъка и сърцето.★Желая ви щастлив живот!.

Спецификация

Те също купуват с този продукт